''Sorunların çözümü için herkes sorumluluk almalı''

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Arabacıalanı Mahallesi’ndeki Serdivan Özel Eğitim Anaokulu’nu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere'nin yanı sıra Arabacıalanı Mahalle Muhtarı Adem Bayraktar ve meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Alemdar, sınıfları gezerek eğitim gören öğrencilerle birlikte oyun oynarken öğretmen ve öğrenci velileriyle de sohbet etti.

Hayata Kazandırmak En Temel Görevimiz

Engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeyi en temel görevler arasında gördüklerini, onlarla sadece bir gün değil hayatın her anında birlikte olduklarını dile getiren Başkan Alemdar, sorunların aşılabilmesi, hayat standartlarının yükseltilmesi ve topluma kazandırılması noktasında "Engelsiz Serdivan" anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek, “Bu konudaki sorunların çözümünde toplumun bütün kesimleri rol üstlenmeli, herkes sorumluluk almalıdır.“ dedi.

Hayatın İçerisinde Daha Aktif Olmaları İçin

Her konuda olduğu gibi bu konuda da sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve onların içerisinde bulundukları engelleri ortadan kaldırarak sosyal hayatın içerisinde daha aktif olmalarını sağlamak istediklerini belirten Başkan Alemdar, “Bu alandaki toplumsal hassasiyetin ve şuurun artması temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini diliyorum.” dedi.

Ziyarette Adana Aladağ’daki elim olaya da değinen Başkan Alemdar, “Aladağ'da hayatını kaybeden öğrencilerimize ve yurt görevlimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı öğrencilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]