Sokak ortasında bıçaklı saldırı

Erenler'de sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğrayan genç ağır yaralandı. 
 
Dilmen Mahallesi Yaptaş Halı saha yanında 6018. Sokak'ta saat 20:00 sularında meydana gelen olayda, Mehmet C., bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Göğsünden ve bacağından bıçaklanan Mehmet C. kanlar içinde kaldı. Saldırgan ise kaçtı. Damarına gelen bıçak darbesi nedeniyle aşırı kan kaybeden yaralı, caddeye kadar yürüdükten sonra yere yığıldı. Genci kanlar içinde görenler polis ve 112 Acil'i arayıp durumu bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu arada kan kaybeden gence ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Vatandaşlar, Yaralının  kanamasını tampon yaparak yavaşlatmaya çalıştı. 
 
Sağlık ekibinin gelmesiyle beraber ambulansa alınan Mehmet C., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralı genç, ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı.
 
Yaralının verdiği bilgi doğrultusunda polis, olayın şüphelisi olduğu öne sürülen U.Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Olayın nedeni konusunda henüz açıklama yapılmadı.

Erenler'de dün akşam sokak ortasında bir genci bıçaklayıp kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışmasını sürdürüyor.

Dilmen Mahallesi Yaptaş Halı saha yanında 6018. Sokak'ta dün akşam yaşanan olayda, saldırıya uğrayan Mehmet C., bacağından ve göğsünden bıçaklanmıştı.

Yaralı hastanede tedavi altına alınırken polis, saldırının şüphelisi U.Ç'yi yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.,

Öte yandan olayın daha önce yaşanan bir kavganın devamı olduğu öne sürülüyor.

Yaralının hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]