Söğütlü'de tarla yolları yenileniyor

Söğütlü Belediyesi tarafından 2016 çalışma programına alınan yol açma, genişletme, düzenleme çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi.

Söğütlü Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile ilçenin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. Büyükşehir yasası ile Söğütlü'nün yeni mahallesi olan köylerdeki çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğünce aralıksız sürdürülüyor. 2016 yılı içerisinde yaklaşık 2.000 kamyon ocak malzemesi tarla yollarına serildi.

İlçemiz genelinde çiftçilik yapan vatandaşlarımızın kullanmış olduğu tarla yollarında gerek hava şartlarından, gerek kullanıma bağlı yıpranmaların olduğunu tespit ettik ve bu yolları vatandaşımıza kolaylık olsun diye hızlı ve planlı bir şekilde düzeltmeye, onarmaya başladık. Büyük bir bölümü de tamamlandı. Tarla yollarında oluşan çukurlar nedeniyle dökülen mahsulün çiftçinin alın teri olduğunu söyleyen Başkan Genç, bunu hiçbir şekilde kabul edemeyeceklerini ifade etti. Genç konuşmasının devamında " Çiftçilerimizin hiçbirinin yollar nedeniyle mağdur olmalarını istemiyoruz. Yıl boyunca çalışan ve ter akıtan çiftçimiz mahsulünü en iyi ortamda taşımalı ve teslim etmelidir. Bunu sağlamak için çalışmalarımız devam edecek. Beşdeğirmen, Aslanlar, Akçakamış, Küçük Söğütlü, Balcılar Mahallelerimizdeki tarla yollarımız iyileştirilmiş her türlü taşıtın rahatlıkla geçebileceği hale getirilmiştir. Ayrıca İlçe içinde de asfaltlama çalışmalarımız da hız kesmeden sürüyor." dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]