Söğütlü camileri bayrama hazırlanıyor

Yıl boyu periyodik olarak cami ve mescitlerde temizlik çalışmaları sürdüren Söğütlü Belediyesi, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla çalışmalarına hız verdi.

Belediye, vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçede bulunan cami ve mescitte detaylı temizlik çalışması başlattı. Ramazan bayramının coşkusunun hissedilmeye başlandığı ramazan ayının son günlerinde kutsal mekânların temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç: "Sosyal Belediyecilik alanında yaptıkları faaliyet ve çalışmaların toplumun bütün kesimlerini kapsadığını belirterek, ilçede, insanların hayatını kolaylaştıran, yaşam standardını yükselten çalışmalara aralıksız devam edecektir.

Söğütlüler daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmeleri için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Çoğu şehirde olmayan modern vakumlu yıkama aracı sayesinde gelen köpüklü suyla halılarımız büyük bir özenle yıkanıyor. Vatandaşımızın daha ferah, daha hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapmaları için çalışmalarımızı belirli bir program dahilinde sürdüreceğiz. "dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]