Soğuk, depremzede aileleri ziyaret etti

Başkan Soğuk, 17 Ağustos 1999 Depreminin üzerinden 18 yıl geçti ama acıları hala geçmedi. Yüreklerimiz hala yanıyor… Dedi.

Ferizli Ağacık mahallesinden Burhan Kuzucuk ve Sinanoğlu mahallesinden aynı zamanda Gölcük askeriyesinde görev yapan Cihan Demirel, 17 Ağustos depreminde hayatlarını kaybetmişlerdi. Başkan Soğuk Ağacık muhtarı ile birlikte Burhan Kuzucuk’un annesi Şaziye Kuzucuk’u Ağacık Mahallesinde ziyaret etti. Ardından da Cihan Demirel’in annesi Ayşe Demirel’i Sinanoğlu muhtarı ve belediye meclis üyesi Bahattin Sözen ile birlikte Sinanoğlu mahallesin de ziyaret etti. Acılı ailelerle yakından ilgilenerek sıkıntılarını, ihtiyaçlarını dinledi.

Başkan Soğuk, ‘’acınızı derinden hissediyoruz ve paylaşıyoruz. Yüce Allah bir daha böyle yıkımlar, böyle büyük felaketler göstermesin. Rabbim, inşallah deprem şehitlerimizin mekânlarını cennet etsin, sizlere de sabırlar versin,’’ dedi.

Yaşanan o dehşet anlarını asla unutmadıklarını da vurgulayan Başkan Soğuk, ‘’ Yaşadığımız coğrafya konum olarak deprem kuşağı içerisinde. Belediye olarak yükselerek değil, genişleyerek büyümeden yanayız. Şehirleşme planlarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. İlçemizde depreme yönelik önlemlerimizi alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz,’’ dedi.

Evlat acısının ateşininin yüreklerinde hiç sönmediğini, bir kor gibi durduğunu ifade eden Kuzucu ve Demirel aileleri, kendilerini bu acılı günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Soğuk’a ve ekibe teşekkür ettiler.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]