SKYD, Konak Hastanesi ile yeniden anlaştı

Yerel Kültür Derneği, binasını yenileyen Konak Hastanesi ile yeniden anlaşma imzaladı.

Sakarya Yerel Kültür Derneği yakın zamanda yeni binasına geçerek faaliyete başlayan Konak Hastanesinden üyelerinin indirimli olarak faydalanması amacı ile anlaşma imzaladı.

Yerel Kültür Derneği ile Konak Hastanesi arasındaki anlaşmayı SYKD Başkanı Necmettin Kırık ve Konak Hastanesi Başhekimi Kamil Köse birlikte imzaladı.

SYKD Başkanı Necmettin Kırık, Konak Hastanesi  Başhekimi Kamil Köse ve Konak Hastanesi yetkililerine yenilenen hastane binası dolayısı ile hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yerel Kültür Derneği ve Konak Hastanesi arasındaki anlaşma imza töreninde Yerel Kültür Derneği Genel Sekreteri Cahit Kaytaz, Konak Hastanesi İdari Direktörü Bahadır Gündüz ve Konak Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Yelda Özbek de hazır bulundu.

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık ve Genel Sekreter Cahit Kaytaz Konak Hastanesiyle yapılan anlaşma sonrasında hastanede görev yapan derneğin kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi Kardiolog Uzman Dr.Levent Ediş’i de ziyaret ettiler. Dr.Ediş’e hayırlı olsun dileğinde bulunan SKYD Başkanı Necmettin Kırık, Sakarya Konak Hastanesinin yeni yüzünün çok güzel olduğunu belirtti
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]