Skolyoz hastası Güray, operasyon geçirecek

Geyve'nin sevilen isimlerinden Güray Toraman'ın sağlığına kavuşması için 40 bin TL'ye ihtiyacı var. Doğuştan Skolyoz hastası olan, Güray Toraman (38) nihayet operasyon geçirecek.

Geyve Belediyesi Fen İşleri Temizlik Bölümünde çalışan Toraman, doğuştan Skolyoz Hastası ve 7-10 yaş arası Bursa-Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2 kere operasyon geçirmiştir. 18 yaşına kadar takılı olan platinleri üzerinde taşımıştır. Güray Toraman:

“Doğuştan Skolyoz Hastasıyım. 7-10 yaş arası Bursa-Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2 defa operasyon geçirdim. Bana platin taktılar. Platinleri 18 yaşına kadar taşıdım. Küçükken durumum daha da kötü idi. Geçirdiğim operasyonlardan sonra biraz daha iyiyim. Operasyonlardan önce yürürken bile yoruluyordum. Lakin bu 2 operasyon yeterli gelmedi. Tekrar operasyon geçirmem gerekiyor. Tavsiye üzerine SEAH’ta Dr. Kamil Çağlar Köse’ye gittim. Yapılan gerekli tetkik ve muayenelerden sonra tamamen şifa bulacağım ifade edildi.
Operasyon için 1 yıl sonraya randevu verildi. Benim gibi olup ta operasyon sonucu şifa bulan hastaları gördüm. Dr. Köse bana yapılacak olan operasyonun özel bir hastanede yapılmasını eğer burada yapılır ise gerekli şifayı bulamayacağımı ifade etti.
Özel hastanede yapılacak olan operasyon için gerekli maddi imkânım yok. Sağduyu sahibi duyarlı vatandaşlarımızın ilgilenmesini istiyorum. Bu güne kadar bana destek olan herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

GÜRAY TORAMAN'A YARDIM İÇİN
Ziraat Bankası, Geyve Şubesi (165)
Hesap Sahipleri: Mümin Ömer Hammaz / Murat Etik / Mehmet Çakır
Hesap No: 60160874-5001
IBAN: TR67 0001 0001 6560 1608 7450 01

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]