SGM'de çocuklar için yeni eğitim programı başlatılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, SGM tarafından çocuklar için yeni bir eğitim programı başlatılacağını açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) tarafından yeni bir eğitim programı başlatılıyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Çocuk İlim Akademisi adını verdiğimiz yeni bir eğitim programı başlatıyoruz. 9-14 yaş aralığındaki öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirilecek kurslarımızda 7 branşta çocuklarımızın ilmi bilgilerine katkı sunacağımız teorik ve pratik eğitimler gerçekleştireceğiz. Tüm öğrencilerimizi İlim Akademisi’ne bekliyoruz” diye konuştu.

Yüce açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Çocuk İlim Akademisi için kayıtlarımız başladı ve 5 Kasım Perşembe gününe kadar da devam edecek. İnşallah ilk derslerimizi de 8 Kasım’da başlatıyoruz. Çocuklarımızın ilmi bilgilerine katkı sağlayacak türden çalışmaları Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çocuklarımız için hep en iyisini düşünüyoruz. İnşallah ilim akademimizde de faydalı çalışmalar gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

Davut Yüce, “Çocuk İlim Akademimizde Kitap Okumaları ve Münazara Eğitimi, Sosyal Hayatta Davranış ve İletişim, Bilim Atölyesi, Bilinçli Tüketim, Müzik Atölyesi, Dünya Şehirleri ve Çocukları, Anne-Baba Atölyesi gibi farklı branşlarda. Çocuklarımızın kitaba, bilime, müziğe, dünyaya yeni ufuklar açacağız. Çocuk İlim Akademimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz merkezimizin 444 40 54 (dahili: 3787) numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.

Çocuk kulüpleri kurslarında da eğitimlerin devam ettiğini açıklamalarına ekleyen Yüce, “5 Ekim’de başladığımız yeni dönemde yaklaşık 4 bin öğrencimiz ile eğitimlerimiz sürüyor. 16 branşta, alanında uzman eğitmen kadromuzla birbirinden farklı eğitim ve faaliyetleri çocuklarımıza sunuyoruz. Hamdolsun SGM’de bir aile ortamı var. Her zaman ifade ediyoruz; ‘çocukların daima yüzlerinin güldüğü’ bir anlayışla hizmet ediyoruz” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]