SGK Emekli Hizmetleri müdüründen şehit ailesine ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Emekli Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz, Mardin’in Derik ilçesinde makamında düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün Arifiye’deki evini ziyaret ederek aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün ailesine yapılan ziyaretler aralıksız sürüyor. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’den sonra SGK Emekli Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz da Safitürk Ailesi’ni ziyaret etti. SGK Emekli Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz’ın şehit evi ziyaretinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Vali Hüseyin Avni Coş, Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım ile SGK İl Yeni Müdürü Erhan Çavuş da hazır bulundu. Başbakan Binalı Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu adına aileyi ziyaret ederek selamlarını getiren SGK Emekli Hizmetleri Müdürü Yılmaz, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün şehadetiyle ilgili resmi evrakları aileye elden teslim etti.

Şehit Babası Asım Safitürk ziyarette yaptığı açıklamada, “Öyle bir evlat ki hiç sıkıntısını çekmedim. Mesai arkadaşları tarafından da çok seviliyordu, görevinde en ufak bir sevilmeyen hareketini görmedim, bu yönleriyle teselli buluyorum ama evlat acısını Allah kimseye göstermesin. Allah devletimizin yardımcısı olsun. Biz her zaman devletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz”diye konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]