Sevgi Evi çocukları için bir araya geldiler

MEB-DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti.

MEB-DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği Ali AKILLI; önce ahlak ve maneviyat ekseninde eğitim çalışanlarına ve öğrencilere yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, geçmişte yaptıkları projelerden bahsetti.

Akıllı; bugün itibari ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak rehber öğretmenlerimiz aracılığıyla Sevgi Çocuk Sitelerinde kalan öğrencilere yönelik çalışmalar yapıyoruz. Köşe yazılarımız ve makale çalışmalarımızı kitap haline getirdik. Ayrıca Eğitim Günlükleri adıyla yeni bir kitap çalışmamız daha var. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile daha önce protokol yaparak proje ortaklığında bulunduk. Bundan sonrası için de birlikte her türlü çalışmada yer alabiliriz, üzerimize düşen bir şey olursa seve seve yapabiliriz dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ziyaretten ve MEB-DER’in yapmış olduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarete MEB-DER Başkanı Ali Akıllı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyesi Abidin Dayıoğlu ile Proje Eğitmenleri Hatice Yılmaz ve Büşra Öskürcü de katıldı.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]