Serdivanspor, artık maçlarını burada oynayacak

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grupta mücadele eden ve bugüne kadarki maçlarını Serdivan Hüseyin Ersin Stadyumunda oynayan Serdivanspor,
Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’ne taşınıyor.

Kulüp Binası Da Burada

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve şehrin futbol altyapısına katkı sağlaması için Serdivan’da Türk futboluna kazandırılan Ekrem
Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde maçlarını oynayacak olan Serdivanspor’un, kulüp binası da aynı tesis içerisinde yer alacak.

İlk Maç Bu Hafta

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve geride kalan 3 haftada henüz galibiyetle tanışamayan Serdivanspor, 16 Ekim Pazar günü Bursa’nın Nilüfer Erdemlispor takımı ile yeni evindeki ilk maçına çıkacak.

Galibiyet hasretini yeni evindeki ilk maçında gidermek isteyen sarı-siyahlılar, taraftarına
tribünleri doldurmaları konusunda çağrıda bulunarak destek istedi.

Serdivanspor Sadece Sportif Çalışmalar Yapmıyor

Serdivan Belediyesi olarak eğitim, sağlık, kültür ve sosyal çalışmaların yanı sıra spor faaliyetlerine de büyük önem verdiklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivanspor’a maçlarını oynayacağı yeni evinde başarılar diledi.

Başkan Alemdar, Serdivanspor’un sportif çalışmalar haricinde, sosyal sorumluluk görevi üstlendiğine de değinerek, her yıl Serdivan Belediyesi nezdinde gerçekleşen Yaz Spor Okulları'nda genç yeteneklerin kulüp antrenörlerinden eğitim aldıklarını ve yaz tatiline giren miniklere spor alışkanlığı kazandırdıklarını belirtti.
 

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]