Serdivanlı öğretmenlerden muhteşem konser

Serdivan Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu konseri büyük beğeni topladı.

Serdivan Belediyesi Konferans salonunda, aralarında Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayri Erdem’in de bulunduğu Türk Halk Müziği Öğretmenler korosu, Şef Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Yrd.Dç.Dr. Sertan Demir yönetiminde muhteşem bir konser verdi.

Programa Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Gevher, Şube Müdürleri Engin Kahraman, Mehmet Salih Güvendi, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Serdivan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nihal Erat, Osman Cansız ve Murat Arslan, Serdivan Belediyesi Sosyal İşler Müdürü İbrahim İkiz ile daire müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

İzleyenlere muhteşem bir Türk Halk Müziği ziyafeti çekildi. Programın sonunda Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Koro şefine çiçek takdiminde bulunurken, koroda görev yapan sanatçıları tek tek kutlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler ve emeği geçenlere teşekkür etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]