Serdivan'daki festivale büyük ilgi

Serdivan'da düzenlenen Mavi Durak Fest dün gece binlerce kişiyi ağırlarken Aynur Aydın ve Zakkum'u Sakaryalılarla buluşturdu.
 
Sakarya Serdivan Bağlar Caddesi Kafeler Ve Restoranlar Derneği (SEBADER) ve Serdivan Belediyesi ortak yapımıyla ve FirstGate organizasyonuyla Serdivan'da Mavi Durak Fest adında eğlence düzenlendi.

Dün saat 08:00'da Bağlar Caddesi trafiğe kapatılarak, cadde konser alanına çevrildi. Konsere öğrenciler ağırlık gösterirken Sakarya halkı da ilgi gösterdi. Gün boyunca trafiğe kapalı olan bu alanda animasyon gösterileri, yarışmalar, eğlenceler düzenlendi. 21:00'da Aynur Aydın, cadde üzerine kurulan sahneye çıkarak Sakaryalılarla buluştu. Konser sırasında kalabalığın arasında sesini duyurmaya çalışan bir hayranına 'seni duyamıyorum yanıma gel' diyerek onu sahneye aldı ve birlikte şarkı söyledi. Aynur Aydın yaklaşık 1 saat sahnede kaldı. 22:30'da ise aynı sahneye Zakkum grubu çıktı.

Konser 00:00'a kadar sürerken havai fişek gösterisi de büyük ilgi gördü. Zakkum grubu ve Aynur Aydın sosyal medya hesaplarından Sakarya konserinden fotoğraflar paylaşarak sevgilerini dile getirdiler.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]