Serdivan Çocuk Akademisi kayıtları başladı

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi bünyesinde üçüncü seneyi geride bırakan Serdivan Çocuk Akademisi 2017 Bahar Dönemi kayıtlarına başladı.

Geleneksel-Görsel Sanatlar, İngilizce, Temel Dinî Bilgiler ve daha birçok programla 13 Şubat 2017 Pazartesi günü 12 farklı branşla yeni döneme merhaba demeye hazırlanan Çocuk Akademisi’ne, geçen dönem olduğu gibi bu dönem de ilgi yoğun oldu.

Teori Pratiğe Dökülecek

20 Şubat 2017 tarihinde kulüp çalışmalarının başlayacağı Akademide öğrencilere; Müzik, Zekâ Oyunları, Geleneksel Sanatlar gibi derslerde uygulamalı çalışma yapma imkanı tanınırken; Temel Dinî Bilgiler ve Bilim, Fikir ve Sanat gibi derslerle de sosyal zekâlarını geliştirme fırsatı sunulacak.

Ders Malzemelerini Akademi Karşılayacak

Konuyla ilgili Serdivan Çocuk Akademisi'nden yapılan açıklamada; ücretsiz programlara ilk ve ortaokul düzeyindeki tüm öğrencilerin katılabileceği ifade edilirken, maksimum 25 kişilik sınıflarda ders gören öğrencilerin eğitimleri süresince gerekli olan bütün malzemelerin de Akademi tarafından karşılanacağı belirtildi.

Son Gün 18 Şubat

Kayıtların 18 Şubat Cumartesi günü sona ereceği Serdivan Çocuk Akademisi'ne kaydolan öğrenciler istedikleri 3 farklı kulüpte görecekleri dersleri alanında uzman ve akademisyen seviyesindeki öğretim elemanlarından alacak.

Bin Seçme Kitap, Özel Kütüphane

Kulüp çalışmalarının yanı sıra Serdivan Çocuk Akademisi öğrencileri, kendileri için özel olarak hazırlanan ve içerisinde yaklaşık 1000 eseri barındıran çocuk kütüphanesinden de ücretsiz olarak istifade edebilecek.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]