Serdar Tuncer Sakarya'daydı

Şiirlerle Osmanlı Programına ilgi o kadar büyüktü ki , Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezi Salonunda boş yer kalmadı. Bazı gençler Serdar Tuncer’in sunumu ile yapılan programı , merdiven boşluklarını ve sahneyi doldurarak izledi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, gençleri "Şiirlerle Osmanlı" programında biraraya getirdi.

Programı Vali Yardımcıları Mehmet Zeki Koçberber ve Mehmet Fatih Çiçekli, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Erol Aydın ve Mustafa Deverenli, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş ve çok sayıda davetli izledi.

“Şiirlerle Osmanlı “Programına katılanlara bayrak hediye edildi. Serdar Tuncer, müzik eşliğinde mükemmel sunumuyla, Osmanlı tarihinden kıssalar ve Kanuni Sultan Süleyman ve Yavuz Sultan Selim’in şiirleri ile programa katılanları bazen duygulandırdı , bazen de güldürdü.

Program sonunda Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli , Şiirlerle Osmanlı Programının sunucusu Serdar Tuncer’e , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde yapılan Türk Bayrağı motifli tablo hediye etti.

Vali Yardımcısı M.Fatih Çiçekli “Ruhumuza-şuurumuza tercüman kardeşimiz-üstadımızın nefesinden nefis bir akşamdı “derken, programın sunucusu Serdar Tuncer’de ; Şiirlerle Osmanlı / Sakarya Emek verenlere dua, teşrif edenlere şükranlarımla“ dedi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Gençlik Spor Bakanlığımızın 81 ilde düzenlediği Gençlik programlarından “Şiirlerle Osmanlı “, programınıza teşrif ederek salonu dolduran hemşehrilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]