Şemsiyeli Park'a bahar geldi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir tarihine yeniden kazandırılan Şemsiyeli Park’a ilgi her geçen gün artıyor. Şehrin yeni buluşma adresi haline gelen Park, ailesi ve sevdikleri ile hoşça vakit geçirmek isteyen Sakaryalıları ağırlamaya devam ediyor. Şemsiyeli Park’ın müdavimlerinin ifadeleri de şehrin sosyal hayatında parkın büyük öneme sahip olduğunu adeta özetliyor.

Emekli Raif Demir, “Şemsiyeli Park günün yorgunluğunu unutmamızda, yakın arkadaşlarımızla buluşup birlikte zaman geçirmemizde önemli bir yere sahip. Ayrıca parkta yeni arkadaşlıklar ediniyor, hoş sohbetler gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne Şemsiyeli Park’ı yeniden şehrimize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” dedi. Park’a olan yoğun ilgide sunulan hizmet kalitesinin önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Mehmet Toran, “Ailemiz ve dostlarımızla güneşli havanın tadını çıkarmak için Şemsiyeli Park’ı tercih ediyoruz. Baharın da gelmesiyle sıcak çayın ve temiz havanın keyfini birlikte çıkarma fırsatı buluyoruz. Anılarımız yine Şemsiyeli Park’ta tazeleniyor. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Park’ın müdavimlerinden Sezai Yıldırım, “Baharın geldiğini Şemsiyeli Park’ta anlıyoruz. Parkın sosyalleşmek adına büyük öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Hizmetin kalitesi ve fiyat olarak da uygunluk Şemsiyeli Park’ı tercih etmemizde önemli etkenlerden. Hemşerilerimize de Park’ta zaman geçirmeyi tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]