Selim Gündüzalp'i anma programı gerçekleştirildi

Adabilim Okulları Değerler Eğitimi komisyonu tarafından organize edilen Selim Gündüzalp’i anma programı geçtiğimiz gün Ofis Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu programa Zafer Dergisi Editörü Suat Ünsal ve il dışından yazar Cüneyd Suavi’de katıldı. Program ilk olarak Selim Gündüzalp’a ait fotoğraflardan oluşturulan kısa bir film ile başladı. Daha sonra söz alan Yazar Cüneyd Suavi, Selim Gündüzalp’e dair hatıralarından söz ederek onun ilim öğrenme konusundaki heyecan ve azminin yeni nesillere örnek olacağını belirtti. Kişilik özelliklerine de değinen Suavi “Hep güzel bakar, güzel görürdü. Konuştuğu zaman etrafına neşe saçardı ama bir o kadar da gelecek nesiller adına dertli bir insandı. Kendisini üzen insanlar için dahi dua ederdi.” dedi.

Ardından söz alan Zafer Dergisi Editörü Suat Ünsal kendisi ile tanışma hikayesini anlatarak Selim hocanın sohbet üslubunun farklılığına dikkat çekti. En önemli özelliği ise yetenek ve kabiliyetini fark ettiği gençlerle ilgilenmesi onlara destek olmasıydı dedi.

Adabilim Okulları Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Şahin programın öğrenciler adına çok faydalı olduğunu belirterek vakit ayırıp davetimize icabet eden konuşmacılarımıza okulumuz adına teşekkür etti. Program Selim Gündüzalp için okunan hatimlerin duasıyla birlikte sona erdi.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]