Şehrin yeni buluşma noktası yükseliyor

Maltepe Sosyal Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “35 bin metrekarelik alanda başlattığımız dönüşüm çalışmalarında epey bir mesafe kat ettik. Sadece bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız değil, tüm hemşerilerimiz bu tesiste hoşça vakitler geçirecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’ın da yer aldığı incelemelerde Başkan Toçoğlu, projede gelinen son nokta hakkında görevlilerden bilgiler aldı. Başkan Toçoğlu, tesisin şehrin sosyal hayatına yeni bir soluk kazandıracağını ifade etti.

37 yıllık kuleden şehir izlenecek

Başkan Toçoğlu, “Bugün Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. 35 bin metrekarelik alanda başlattığımız dönüşüm çalışmalarında epey bir mesafe kat ettiğimizi ifade edebiliriz. Tesiste bulunacak binada yapım çalışmaları devam ediyor. Ayrıca daha önce de ifade ettiğimiz gibi 37 yıllık mevcut kuleyi de muhafaza edeceğiz. Kule platformunu büyüterek, gezi alanı ortaya çıkaracağız. Aynı zamanda kulenin dış görünümü de estetik bir hal alacak. Sadece Maltepe’ye değil, tüm şehre hizmet edecek bir çalışma olacak” diye konuştu.

Sakarya’nın yeni buluşma noktası olacak

Proje detaylarına ilişkin de bilgiler veren Başkan Toçoğlu, “Projemiz, içerisinde geniş sosyal donatı alanlarını barındıracak. Yürüyüş yolları, düğün salonu, kafeteryalar, restaurant, çocuk oyun alanları, otopark ve diğer tüm gereklilikler tesisimizde bulunacak. Muhafaza edilen kulemizde seyir zevki yüksek bir manzaraya hakim olacak. İnşallah projemizin tamamlanmasıyla sadece bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız değil, tüm hemşerilerimiz bu tesiste hoşça vakitler geçirecek” ifadelerini kullandı.

Tesiste yapım çalışmaları devam ediyor

Projede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun da ifade ettiği gibi sadece bölgenin değil, tüm şehre hizmet sunacak bir tesis inşa ediyoruz. Tesiste bulunacak binanın demir montajları devam ediyor. Aynı zamanda mevcut kulede de ince işçilikler sürdürülüyor. Bunların yanında çevre düzenleme çalışmalarımız da ilerliyor. İnşallah tesisimizi hızlı bir şekilde tamamlayarak, hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]