Şehrin trafiği 7/24 buradan izleniyor

Trafik güvenliği konusunda devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Trafik Şube Müdürü Recep Ali Çelik, “Trafik Kontrol Merkezi’nden şehir trafiğini 7/24 aralıksız izliyor, sayımlar yaparak sorunları ve çözüm önerileri oluşturuyoruz. Değişen trafik düzenine göre gerekli olan ve en iyi sonuçları almak için yapılacak tüm işlemleri kendi ekiplerimizce gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürü Recep Ali Çelik şehir genelinde trafik güvenliği konusunda devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler paylaştı. Çelik, “Trafik Şube Müdürlüğü olarak trafik güvenliği için gece gündüz çalışıyoruz. Sürücülerimizin yolda daha güvenli seyir edebilmeleri ve yaya geçiş bölgelerinin belirlenmesi açısından yollarımızda trafik yoğunluğunu da dikkate alarak gece ve gündüz olmak üzere çizgi çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.

Geçişleri Kolaylaştıran Adımlar

Trafik işaret ve işaretçileri ile ilgili de gerekli adımların atıldığını söyleyen Recep Ali Çelik, “Vatandaşlarımızın gideceği yerlere kolayca ve en kısa mesafeden ulaşabilmesi için bilgilendirme yön ve trafik levhalarını gerekli bölgelere konuşlandırıyoruz. Sinyalizasyon sistemlerini kuruyoruz. Değişen trafik düzenine göre gerekli olan ve en iyi sonuçları almak için yapılacak tüm işlemleri kendi ekiplerimizce gerçekleştiriyoruz. Engelli geçişlerini kolaylaştırmak açısından da sesli sinyalizasyon sistemleri kuruyoruz” dedi.

Denetim ve Kontrol

Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi’nde devam eden çalışmalara dair de bilgiler veren Çelik, “Trafik Kontrol Merkezi’nden şehir trafiğini 7/24 aralıksız izliyor, sayımlar yaparak sorunları ve çözüm önerileri oluşturuyoruz. Akıllı trafik yönetim sistemlerini kullanarak teknoloji destekli trafiğin daha akışkan hale gelmesini sağlıyoruz. Trafik konusunda olası mağduriyetlerin önüne denetim ve kontrol sistemimizle geçmiş durumdayız. Anlık müdahalelerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]