Şehrin göbeğinde akıl almaz cinayet!

Adapazarı ilçesinde gece bekçisi çalıştığı iş yerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) arkasındaki kafede gece bekçiliği yapan Hasan Abdullah (22), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce henüz belirlenemeyen nedenle bıçaklandı. Sabah saatlerinde kafeye gelen iş yeri sahibi, Abdullah\'ın kanlar içinde yattığını gördü.

Kafe sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis inceleme yaptı. Abdullah\'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi, 112 Acil Servis ekipleri, fenalaşan kişilere müdahale etti. 

Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da cinayetle ilgili bilgi aldı.

Bekçinin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Polis, katil zanlısı ya da zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

Adapazarı'nda dün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir kafeteryada özel güvenlik görevlisi olan 23 yaşındaki Hasan Abdullah'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli kaferterya çevresinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonrası yakalandı.

Adapazarı şehir merkezindeki Orta Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir kafeteryada güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Hasan Abdullah geçtiğimiz gece saatlerinde bıçaklanarak öldürülmüş cansız bedeni dün sabah işyerine gelen arkadaşları tarafından bulunmuştu. Talihsiz gencin vücudunun çeşitli yerlerinden ve boğazının kesilerek öldürüldüğü tespit edilmişti.

Cinayetten sonra harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayetle ilgili kafeterya ve çevresindeki güvenlik kameraları incelemeye aldı. Ekipler yaptıkları görüntü incelemesinde cinayetin işlendiği saat olan 05.00-06.00 saatleri arasında bir kişinin kafeye girip daha sonra kaçarak uzaklaştığını farketti. Görüntülerdeki kişinin kimlik tespitini yapan polis, şüphelinin 21 yaşındaki A.S. olduğunu belirledi. Şüphelinin peşine düşen polis, kısa bir süre sonra cinayet zanlısını yakalayarak gözaltına aldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN ARKADAŞI ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alınan zanlı A.S, cinayetle ilgili suçlamaları kabul etti. Polisin yaptığı detaylı araştırmada ise zanlının öldürülen özel güvenlik görevlisi Hasan Abdullah'ın arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Emniyette işlemleri tamamlanan cinayet zanlısı, sağlık kontrolünden geçirilmek için polis merkezinden çıkarıldığı sırada gazetecilerin sorduğu 'neden öldürdünüz?' sorularına cevap vermedi. Gencin cinayeti kabul ettiği ancak nedeniyle ilgili 'Bana birşey sormayın' dediği belirlendi.

Arkadaş katili sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevkedildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]