Şehre yeni giriş kapısı yapılıyor

SASKİ Hızırilyas Tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında çalışmaların devam ettiğini ifade eden YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, bölgede kısa süre içerisinde duvar çalışmasının başlatılacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından SASKİ Hızırilyas Tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgiler veren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, bölgede kazı ve zemin düzenleme çalışmalarının sürdürüldüğünü ve kısa süre içerisinde de duvar çalışmasının başlatılacağını duyurdu.

Arterde çalışmalar sürüyor

Akbulut, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen yeni giriş kapısında çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz bölgede kazı ve zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Kazı ve zemin düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra duvar için gerekli işlemler gerçekleştirilecek. İnşallah yeni arter, şehir ulaşımındaki önemli bir boşluğu dolduracak” diye konuştu.

Bir kilometrelik güzergah

Akbulut konuşmalarını şu şekilde tamamladı; “Yaklaşık bir kilometrelik güzergahla E-5 yönünden gelen araçlarımızın şehir merkezine ulaşımları için önemli bir alternatif oluşturmuş olacağız. Yeni arterle Serdivan bölgesinde yaşanan yoğunluğu önlemiş olacağız. İnşallah aydınlatması, yaya yolu ve çevre düzenlemeleriyle önemli bir projeyi daha şehrimize kazandırmış olacağız.”

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]