Şehre yeni bulvar geliyor

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne bağlanan Süleyman Binek ve Fevzi Çakmak Caddeleri arasında yeni bir bulvar çalışması başlatıldığını açıkladı. Bin 500 metre uzunluğundaki yeni arterde SASKİ tarafından devam eden yağmursuyu çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Toçoğlu, yeni güzergahın kısa süre içerisinde hizmete alınacağını açıkladı.

Toçoğlu, “Hamdolsun bugün bölgemizde farkındalık oluşturan önemli ulaşım yatırımlarını hayata geçiriyoruz. Serdivan bölgemiz ulaşımı için önemli bir alternatif olacak yeni bir bulvar çalışması daha başlattık. Bin 500 metre uzunluğundaki güzergahta çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde altyapısı, yaya yolları, aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemesiyle beğeni toplayacak yeni bir bulvarı daha şehrimize kazandıracağız. Sakarya’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Serdivan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne bağlanan Süleyman Binek ve Fevzi Çakmak Caddeleri arasında başlatılan yeni bulvar çalışması ile bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, “Yeni bulvarda SASKİ tarafından başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı. Arterdeki yaya kaldırımları için de çalışmalarımızı sonlandırdık. Tamamı orta refüjle bölünecek bin 500 metrelik güzergahın genişliği ise 14 metre olacak” dedi. Oktar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Yeni Bulvarda aydınlatma sistemi ve çevre düzenleme çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde yeni bulvarı hizmete sunacağız. Şehrimize hayırlı olsun”dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]