Şehit yakınları bu yemekte buluştu

Anneler Günü dolayısıyla Şehit ve Gazi Anneleri ile buluşan Başkan Toçoğlu, “Şehit yakınları ve gazilerimizle birlikteliğimiz devam edecek. Şehit ve gaziliğin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim onurumuz, başımızın tacıdır. Daima sizlerin yanında olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Anneler Günü dolayısıyla Şehit ve Gazi Anneleri ile buluştu. Reisoğlu Tesisleri’nde düzenlenen buluşmaya Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, şehit yakınları, gaziler, şehit ve gazi anneleri ile eşleri yer aldı. Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle program son buldu.

Dualar en büyük gücümüz

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Marpuş, “Bir toplumun mutlu ve huzurlu yapıya sahip olması için ailenin sağlam temelleri üzerine oturtulması gerekir. Annelerin ülkemiz, milletimiz çocuklarımız için yaptıkları hayır duaları en büyük güç kaynadğımızdır. Ne mutlu ki sizlere düşmanların karşısında duran mehmetçiklerimize anne ve eş oldunuz. Bu vatan şehitlerimize olduğu kadar sizlere de minnettardır. Şehit yakınları ve gazilerimize her zaman destek olan Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Birlikteliğimiz devam edecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehit yakınları ve gazilerimizle hep bir aradayız, inşallah birlikteliğimiz devam edecek. Ülkemiz için canını feda eden şehitliğin ne anlama geldiğini, canını feda ederken yaralanan gaziliğin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz. Biz biliyoruz ki onlar kutsallarımız uğruna canlarını feda ettiler ve bizlerin bu ülkede huzur içerisinde yaşamamızı sağladılar. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Cenab-ı Hak onlara mertebelerin en yükseğini bahşetti. İnşallah bizlere de nasip olur” dedi.

Daima yanınızdayız

Başkan Toçoğlu, “Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse ilçe belediyelerimiz şehit ailelerimizin emrindeyiz. Hangi konuda hangi sorun olursa olsun mutlaka çözüm için gayret sarfedeceğimizi huzurlarınızda ifade ediyorum. Şehit yakınları ve gazilerimiz bizim onurumuz, başımızın tacıdır. Daima sizlerin yanında olacağız” dedi.

Gününüz kutlu olsun

Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, “Tüm şehit ve gazi annelerimizin gününü kutluyorum. Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun selamlarını iletiyorum. Her zaman yanınızdayız. Bu vesileyle tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]