Şehit yakınları bu yemekte buluştu

Sakarya'nın Erenler ilçesinde şehit yakınları, gaziler ve aileleri yemekte buluştu.

Sakarya Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Erenler Kaymakamlığı, Erenler Belediyesi tarafından Erenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde yemekte konuşan Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, sahip oldukları inanç gereği şehitlere ölü demediklerini söyledi.

Bir olmak, diri olmak, iri olmak anlamında herkese iş düştüğünü belirten Dınkırcı, "Artık bu milletin çocukları kendi insansız hava araçlarını yapabiliyor bunların yazılımlarını yazabiliyor. O halde bize düşen bir şey var milli ve yerli olmak adına o şehitlerimize saygıdeğer gazilerimize layık olabilmek için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Şehitlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Şehit ailelerimize şükranlarımı sunuyorum. Biliyoruz ki eğer biz bugün bir devleti temsil ediyorsak o devletin asıl sahibi onlar. Allah hepsinden razı olsun." şeklinde konuştu.

Programa Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, birim müdürleri, çok sayıda şehit yakını, gazi ve yakınları katıldı.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]