Şehit ve gazi yakınları iftar programında buluştu

Erenler Belediyesi tarafından Şehit ve Gazi yakınlarına Sakaryapark’ta ki Nehir Sefasında iftar yemeği verildi.

Erenler Belediyesinin her yıl Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerine yönelik geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bu yıl da katılım yoğun oldu. Dakikalar öncesinde kurulan iftar sofrasında ki yerlerini alan aileler, ezanın okunması ile birlikte dualarla oruçlarını açtı.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de Ramazan ayı dolayısı ile şehit aileleri ve gaziler ile biraraya geldi. Şehit aileleri ve gazilerin yoğun katılım gösterdiği iftarda Başkan Öztürk misafirlerinin masalarına giderek onlarla yakından ilgilendi, sorunlarını dinledi ve dertlerine ortak oldu.

Şehit ve Gazi yakınları ile her yıl iftarda bir araya geldiklerinin altını çizen Başkan Öztürk, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu vatan için hayatlatını feda etmiş şehitlerimiz ve bu ülke için savaşmış yaralanmış gazilerimizin ailelerini her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyemizle birlikte iftar programında buluşturduk. Onlara minnet ve şükran borcumuz var. Bizim şühedayı unutmamız mümkün değil. Bu vesile ile bu programımızı geleneksel hale getirdik. Bu akşam da bu güzel insanlarla birlikte iftarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]