Şehirde 300 kilometrelik asfalt atağı

Karasu’dan gelen heyeti makamında ağırlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Karasu Adatepe Köprüsü için 6 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkacağız. Kuzey bölgemizde 424 kilometrelik içmesuyu hattı için ihaleyi tamamladık.

Çalışmalar başlatılacak. Karasu Gençlik ve Kültür Merkezi’nin müjdesini de vermiştik. Kısacası Karasu’nun yıldızı parlamaya devam ediyor” dedi. Toçoğlu ayrıca asfalt sezonunda şehirde 300 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirileceğini duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve beraberindeki muhtarları makamında ağırladı. Karasu’da devam eden projeler ve yapılması planlanan yeni çalışmaların masaya yatırıldığı buluşmada muhtarlar, ilçenin her alanda büyümeye ve gelişmeye devam ettiği vurgusunda bulundular.

Toçoğlu’na Hizmet Teşekkürü

Buluşmada söz alan Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, “Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaz sezonunun açılmasına kısa bir süre kaldı. Sizlerinde bildiği üzere Karasu’da yaz hareketli geçiyor. Şehir dışından çok ciddi bir nüfus ilçemize geliyor. Herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak adına taleplerimizi sizlere iletelim istedik. Aynı zamanda yaptığınız çalışmalardan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yol Sorunu Çözülecek


Başkan Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun su konusunda önemli bir mesafe aldık. SASKİ şehrimizin tamamında altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları gerçekleştiriyor. Asfalt konusunda da bu yıl bereketli bir dönem olacağını daha önce ifade etmiştik. Şehrimizin tamamında 300 kilometrelik bir asfalt çalışması gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Belirlediğimiz planlar dahilinde ilçelerimizde bulunan grup yollarını asfaltlayacağız. İnşallah yol konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

Büyük İşler Yapıyoruz


Başkan Toçoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Karasu’da bulunan Adatepe Köprüsü için 6 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkacağız. Yaklaşık 3 Milyon TL’lik bir yatırımı ilçemize kazandıracağız. Ayrıca kuzey bölgemizde 424 kilometrelik içmesuyu hattı için ihaleye çıktık. Kısa süre öncede Karasu Gençlik ve Kültür Merkezi’nin müjdesini vermiştik. İnşallah merkezimizi 7’den 70’e tüm Karasu’nun hizmetine sunacağız. Gördüğünüz gibi Karasu’da büyük işler yapıyoruz. İnşallah ilçe belediyemiz, teşkilatımız ve muhtarlarımız ile yeni projeleri bir bir Karasu ile buluşturmayı sürdüreceğiz."
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]