Şehir trafiği rahatlayacak

Adapazarı Belediyesi, çevre yolunda bulunan yeni stadyum ile Taşlık Mahallesi çıkışı arasındaki Set Üstü Caddesi’ni asfaltlıyor.

Çevreyolu trafiğine alternatif olarak Karapürçek Sapağı’ndan şehre girişi kolaylaştıracak set üstü asfaltlama çalışmasıyla şehir merkezine kısa sürede ulaşım sağlanacak.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Taşlık Mahallesi ile Karaköy arasında başlatılan 6,5 kilometrelik asfaltlama çalışması ile çevre yolu trafiği rahatlayacak. Karapürçek Kavşağından Sakarya Köprüsü’ne kadar olan bölgeyi birbirine bağlayacak olan Set Üstü Caddesi ile şehir merkezine ulaşım daha kısa sürede yapılacak.  

Dişli'ye muhtardan teşekkür


Taşlık Mahallesi Muhtarı Erhan Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür ederek, “Başkanımız ve ekibinin gayretleriyle mahallemizin yolları daha da güzelleşiyor. Atılan sıcak asfalt çevre yoluna bir alternatif olarak daha sık kullanılır hale gelecek. Önceden toz toprak olduğu için kullanımı tercih edilmiyordu. Bu açıdan böyle güzel bir hizmeti mahallemize kazandırdığı için Başkanımız Süleyman Dişli’ye  tüm mahalle halkım adına da teşekkür ediyorum”dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]