Şehir merkezine katlı otopark

Adapazarı şehir merkezinde yapımı devam eden Katlı Otopark Projesini inceleyen Başkan Toçoğlu, “Katlı Otopark Projemizle şehir içi parklanmanın önüne geçeceğiz. 350 araç kapasitesine sahip bu projemizin ardından şehrin muhtelif bölgelerine yeni projeler kazandırarak, şehir içi trafiğini önlemler dahilinde geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Milli Egemenlik Caddesindeki İl Müftülüğünün yanında yapımı devam eden Katlı Otopark Projesini inceledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Sezar Ercan’ın da hazır bulunduğu incelemede Başkan Toçoğlu, projede gelinen son nokta ile ilgili yetkililerinden bilgiler aldı. Başkan Toçoğlu, Katlı Otopark Projesi ile şehir içi parklanmanın önüne geçeceklerini söyledi.

Katlı Otoparkta Sona Doğru

Başkan Toçoğlu, “Adapazarı şehir merkezinde yapımı tüm hızıyla devam eden Katlı Otopark Projemizi kurmaylarımızla birlikte inceledik. Burada kaba inşaat çalışmaları tamamlanmış durumda. Dış cephede ve iç kısımda gerekli çalışmalar yapılıyor. İnşallah projemizi en kısa sürede tamamlayacak ve şehrimizin kullanımına sunacağız. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeni Katlı Otoparklar

Başkan Zeki Toçoğlu, “Vatandaşımızın ekonomik gücü daha da ileri bir seviyeye ulaştıkça şehrimizde kişi başına düşen araç sayısı da artıyor. Hemşerilerimizin ekonomik güçlerinin artması bizim de ulaşım başlığında yeni ve gerekli projeleri hayata geçirmemize vesile oluyor. Şuanda Ulaşım Dairesine bağlı uzman ekibimiz istatistikler konusunda bize son verileri de ulaştırıyor. Şuan için gayet olumlu bir tablo var. Ama biz önlemlerimizi şimdiden alıyoruz. İnşallah tüm bu olumlu tablo yeni katlı otopark projelerini şehrimize kazandırmamıza vesile olacak. Bu projemiz bir ilkti, inşallah devamı da gelecek” dedi.

Ulaşımda Her Şey Yolunda

Ulaşıma bütüncül bir anlayış getirmenin önemine değinen Toçoğlu, “Sadece katlı otopark projesiyle de değil, trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelere gerekli dokunuşları yaparak ulaşım geleceğimizi inşa ediyoruz. Son olarak Mithatpaşada çok ciddi bir çalışmayı tamamladık. O bölge bildiğiniz gibi zaman zaman trafik sıkışıklığı yaşanabilen bir bölgeydi. Hamdolsun kavşak ve yol çalışmamızın ardından bölge trafiği daha da rahatladı. İnanıyoruz ki, Katlı Otopark Projesi ile de şehir merkezinde oluşan parklanma sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. 350 araç kapasitesine sahip bu projemizin ardından şehrin muhtelif bölgelerine yeni projeler kazandırarak, şehir içi trafiğini önlemler dahilinde geleceğe hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]