"Sedaş'ın Lisansı iptal edilmelidir!"

Sedaş 2014’ün son günlerinde duyarsızlığı ve hizmet etmeme anlayışı ile Sakaryalıları saatlerce karanlıkta bıraktı! Öyle ki şikâyet ve arıza bildirim hattı olan Alo 186’nın arızalı olduğundan dahi bihaberdi! Evet, Sedaş’a gece boyunca Alo 186’dan ulaşmaya çalışan hemşerilerimiz numara arızalı olduğundan arıza bildirimi yapamamış ve şehrin göbeğinde bütün geceyi karanlıkta ve soğukta geçirmek zorunda kalmıştır.

Sakaryalılar bu karanlığı hak etmiyor! Ve elbette Sedaş da Sakaryalıları hak etmiyor!

3 gün faturasını geciktirdi diye insanların elektriğini kesip karanlığa mahkûm eden Sedaş, Ramazanda iftara 2 saat kala elektrik kesip oruçlu insanları misafirleri ile birlikte rezil perişan eden Sedaş, bu şehrin insanlarına hizmet etmeyi hak etmiyor.

Zira Sedaş’ın Sakaryalılara hizmet etmek gibi bir derdinin olmadığı açıkça ortada duruyor! O halde yetkililer neden duruyor?

Arızaları ortadan kaldıracak yatırımlar hak ettiği ölçüde yapılmıyor ise, az bir kar yağdı diye bu şehrin bir bölümü elektriksiz kalıyor ise, insanlar Alo 186 hattına ulaşamıyor ise ve üstelik bu hattın arızalı olduğundan dahi bihaberler ise, Sedaş bu işi beceremiyor ve beceremeyecek demektir!

Üzerine aldığı işin hakkını vermeyen, niyeti insanlara hizmet etmek değil de daha fazla maddi kazanç elde etmek olan bir kuruluş için yapılması gereken şey açıktır, lisansını iptal etmektir! Evet, Sedaş’ın lisansı iptal edilmelidir, zira Sedaş Sakaryalılara hizmet etmeyi hak etmemektedir!

Bu soğuk kış günlerinde Sakaryalıları soğuya ve karanlığa mahkûm eden, saatlerce evlerinde mahsur eden, en iyi yaptığı iş elektrik kesmek olan, hem de kar kış soğuk Ramazan Oruç iftar sahur demeden elektrik kesme hizmetini(!) hiç aksatmadan yerine getiren Sedaş’ın yegâne amacının maddi kazanç elde etmek olduğu artık net bir şekilde ortaya çıkmıştır!

Sedaş için bardak taşmıştır! Artık gereken yapılmalı ve Lisansı iptal edilmelidir! Zira Sedaş Lisans sözleşmesinden doğan gerekleri yerine getiremediği gibi artık getiremeyeceği de gerçeği ortaya çıkmıştır!

Sakarya Barosu Başkanı olarak bu hususta Sakarya M.Vekillerini, sorumlu ve yetkili Bakanlığı göreve çağırıyor, hemşerilerimizin daha fazla mağdur olmaması adına gerekenin yapılmasını istiyor ve konunun takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]