SEDAŞ SAÜ öğrencileri ile buluşuyor

SEDAŞ, üniversite öğrencilerine proje üretmeyi teşvik etmeyi amaçlayan “Proje Fikri Yarışması” kapsamında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. SEDAŞ’ın, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin ardından ikinci durağı 23 Mart Çarşamba günü Sakarya Üniversitesi olacak.

SEDAŞ, “Projesi İyi Olan Kazansın” sloganıyla başlattığı, “Proje Fikri Yarışması” kapsamında; insan kaynakları süreçleri, SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, öğrencileri gelecekte istihdama yönelik izleyecekleri adımların püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirmek üzere 23 Mart Çarşamba günü saat 14:00’de, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek. SEDAŞ, 17 Mart’ta Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirdiği panelin ardından, öğrencilerle ikinci defa buluşmuş olacak.

SEDAŞ, Öğrenci Kulüp Başkanlarıyla Bir Arada

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, 18 Mart Cuma günü Sakarya Üniversitesi öğrenci kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek, kulüp başkanlarını gerçekleşecek panelle ilgili olarak önceden bilgilendirdi. Gerçekleşen ön görüşmede, The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Kulübü Başkan Yardımcısı Sertan Deniz Saygılı ve Power and Energy Society (IEEE) Başkanı Ebru Gök ile yönetimleri yer aldı.

Proje Fikri Yarışması

SEDAŞ, elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan 4 İlde yer alan Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerinin geleceklerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı projede hız kesmiyor.

SEDAŞ’ın, üniversite öğrencilerine katma değer sağlayarak geleceklerine yatırım yapmayı hedefleyen projesi öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. SEDAŞ’ın bilişim teknolojilerini kapsayan projelerini paylaştığı panel, öğrencilerin soru ve yorumlarıyla zenginleşiyor ve öğrencilerin SEDAŞ’ı daha yakından tanımaları için de fırsat oluşturuyor.

SEDAŞ, 17 Mart Perşembe günü Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelmiş, 13:00 – 14:00 arasında düzenlenen panel öğrenciler tarafından yoğun ilgi görmüş ve Kocaeli Üniversitesi tarafından SEDAŞ’a, düzenlenen organizasyon ve öğrencilerin bilgilendirilmesi için ‘Teşekkür Belgesi’ verilmişti.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]