SEDAŞ, Elazığ'a kitap gönderdi

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) gönüllüleri  tarafından şirket içinde organize edilen “1 Kitapta Sizden Olsun” kampanyası kapsamında, Elazığ Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na kitap bağışı çalışması başarı ile tamamlandı. SEDAŞ Gönüllüleri el ele vererek bir kampanyayı daha başarı ile sonuçlandırdı.

KİTAPLAR TESLİM EDİLDİ

SEDAŞ’ın sorumluluk bölgesinde bulunan Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’de görev yapan çalışanlarının katılımıyla hayata geçirilen 1 kitapta sizden olsun kampanyası, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve İdari İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilerek toplanan kitaplar, Elazığ’da bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na gönderildi ve kitaplar okul yönetimine teslim edildi. 

SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİNE TEŞEKKÜR

Yaklaşık 2 yıldır uyguladığı okuma saatiyle öğrencilere, öğretmenlere ve velilere okumayı sevdiren Elazığ Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yöneticileri, “1 Kitap 1 Çocuk, 1 Çocuk 1000 Umut” sloganıyla yola çıktıklarını belirtiyorlar. Okuma saatinde öğrencilerin, öğretmenlerin, okul idaresinin ve hizmetlilerin istisnasız kitap okuduğu ve okuma saati sayesinde öğrencilerin de kitap okuma isteği ve kitap okuma alışkanlığının arttığı açıklandı. Okul yönetimi SEDAŞ Gönüllülerine teşekkür mektubu gönderdi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]