SATSO'da seçim heyecanı başladı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim heyecanı başladı.

6 ay önce ertelenen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri bugün SATSO binasında gerçekleşiyor. Heyecanın bir hayli yüksek olduğu seçimlerde seçilecek olan üyeler, yeni başkanı belirleyecek. SATSO’da Başkan Mahmut Kösemusul’un yanı sıra Meclis Başkanı Akgün Altuğ’da başkanlık için ter döküyor. SATSO’da 6 bin 332 üye 5  kişilik komite için iki, 7 kişilik komite için de üç meclis üyesi olmak üzere 34 komiteyi oluşturacak üyeler için sandık başına gidiyor. Saat 09.00’da başlayan seçim akşam 17.00’da sona erecek.

SATSO’da daha sonra seçilecek 87 meclis üyesi yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecek.

Seçimler yapılırken SakaryaRehberim.com'a konuşan iki başkan adayı Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ seçim sonuçlarının hayırla bitmesini temenni etti.

Mevcut başkan Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada, "Bugün Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini yapıyoruz. İnşallah seçimlerin kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Şimdiden hepimize hayırlı olsun" derken bir diğer aday  Akgün Altuğ ise, "Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri seçimi hayırlı olsun. Bizim hedefimiz meslek komitelerinden bu işi layıkıyla yapmak. Düzgün çalışarak, işinde gücünde olan ve temsil gücü yüksek olan arkadaşların meclise gelmesini istiyoruz. Amacımız hem ilimizi hem odamızı doğru şekilde temsil etmek. İnşallah sonuçlar hepimize hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimleri yapıldı. 

Sabahın erken saatlerinde SATSO Hizmet Binasına akın eden üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerin sonucunda meslek komiteleri şöyle belirlendi:

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]