SATSO Stratejik Plan toplantısı başladı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’nın gerçekleştirecekleri çalışmalarla 2023 yılının yıldız şehri olacağını söyledi. 

SATSO tarafından düzenlenen Stratejik Plan toplantısı Antalya'da başladı. SATSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Akredite Oda çalışmaları kapsamında, 2018 - 2021 Stratejik Planı’nı oluşturmak hedefli çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dış paydaş toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren SATSO, iç paydaş toplantısını ise AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Prof. Dr. Mustafa İsen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar ve SATSO Meclis üyelerinin katılımıyla Antalya’da başlattı.

Toplantının açılışında Oda çalışmalarını ve hedeflerini katılımcılarla paylaşan Başkan Mahmut Kösemusul, birlik ve beraberlikle yapılan tüm çalışmaların bereketli sonuçlar getirdiğini aktardı. İstişare kültürünün öneminden bahseden Başkan Kösemusul, “SATSO olarak gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, belediye başkanlarımız, üniversitemiz ve paydaş kurumlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alarak ortak çalışma yapmaya gayret ettik. Dış paydaş toplantımızı güzel sonuçlarla tamamladık. Şimdi de meclis üyelerimizle birlikteyiz. Sakarya’mızın geleceğine en yüksek katkıyı veren kurumlardan biri olarak rotamızı inşallah hep birlikte belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İki ana bölümden oluşan program kapsamında, Sakarya ilinin ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın güçlü, zayıf yönleri; fırsatlar ve tehditleri yuvarlak masa toplantılarında akreditasyon eğitmeni Dr. Türkay Kısa eşliğinde belirlenirken, toplantı ayrıntıları ve sonuçları Stratejik Plan Çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açıklanacak.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]