SATSO, SAÜ'nün 'EFQM Mükemmellik' ödülünü kutladı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Üniversitesi, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı tarafından layık görülen 2015 EFQM Avrupa Mükemmellik Ödülünü alan Sakarya Üniversitesi’ni tebrik etti.

Liderlik ve kurumsal mükemmellik alanlarında ödül almaya hak kazanan Sakarya Üniversitesi’ne başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Kösemusul, "Yüksek öğrenimdeki başarısını ve kalitesinin yanı sıra, teknolojik altyapı Ar-Ge ve İnovasyon alanındaki etkinliğini ve gücünü de aldığı ödüllerle perçinleyen Sakarya Üniversitesini kutluyor, bu güzel tabloda emeği geçen başta Rektörümüz Sayın Muzaffer Elmas olmak üzere, tüm akademisyenleri tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Üniversite ve sanayi işbirliği çerçevesinde önemli bir paydaşları olan Sakarya Üniversitesi’ni aldıkları ödülden dolayı tebrik ederek, "İlimizi ve üniversitemizi böyle bir platformda başarı ile temsil ettikleri için de teşekkür ediyorum. EFQM Avrupa Mükemmellik Ödülünü alan üniversitemiz ile çok gururlandık. Rektörümüz Muzaffer Elmas nezdinde tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum. İlimiz sadece sanayi, ticaret, ekonomi alanında değil akademik anlamda elde ettiği başarılarla da çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Ayrıca Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Zirvesi’nde 'Bir yılda en çok gelişme gösteren ikinci Teknokent' ödülünü aldı. Sakarya Teknokent, 2014 yılı verilerine göre 34’üncü sıradan 17’üncü sıraya yükselerek bir yılda en çok gelişme gösteren ikinci Teknokent oldu. Teknokenti’mizi de aldıkları ödülden dolayı tebrik ediyorum. Bizler geleceği tasarlayan inovatif nesiller yetiştirerek teknoloji transfer eden üreten ve bunu mükemmel bir şekilde uygulayan bir akademik altyapıya sahip olmanın gururunu da yaşıyoruz. İlimizin gelişiminin önemli bir ayağını oluşturan üniversitemizin daha da ilerleyeceğine inanıyorum” diye konuştu. Başkan Kösemusul sanayi ve üniversitenin birlikte hareket etmesinin önemine de değindi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]