SATSO, milli yüzücüyü ağırladı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Özel Sporcular (INAS)Şampiyonasında, özel sporcular erkeklerde Türkiye'ye ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandıran Milli Yüzücü Ahmet Mintaz’ı ağırladı.

Geçtiğimiz aylarda İtalya'nın Cenova kentinde düzenlenen Özel Sporcular (INAS) Avrupa Açık Yüzme Şampiyonası'nda altın madalya alarak, Türkiye'ye özel sporcular dalında ilk Avrupa şampiyonluğunu kazandıran Milli Yüzücü Ahmet Mintaz’ı tebrik eden başkan Kösemusul, ilimiz adına mutluluk verici bir başarı olduğunu belirtti.

Başkan Mahmut Kösemusul ayrıca ilimiz adına sadece sanayi ticaret tarım turizm değil spor dalında da markalaşmanın önemine değinerek bu anlamda SATSO olarak gereken desteği memnuniyetle verdiklerini Mintaz’ı spora başladığı ilk yıllarda da ödüllendirdiklerini ifade etti.

Sakarya'da doğuştan hafif düzeyde gelişim geriliği ve hiperaktivite rahatsızlığı olan 15 yaşındaki milli yüzücü Ahmet Mintaz, özel sporcuların yarıştığı dallarda Türkiye'ye ilk Avrupa şampiyonluğunu getirmenin sevinci içinde olduğunu söyledi.  Annesi Funda Deryaoğlu ve antrenörlerine teşekkür etti.

Milli Yüzücü Ahmet Mintaz’a da başarılarının devamını dileyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul gençlerin bu büyük başarılarıyla gurur duyduklarını dile getirerek SATSO camiası adına hediye takdim etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]