SATSO Başkanı'ndan 'milli değer' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası’na önem çağrısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, şehrin iş dünyasına seslendi, milli değerlere sahip çıkacaklarının altını çizdi.

Başkan Kösemusul, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra da olumsuz sürecin devam ettirilmek istendiğini, finansal kriz için algı operasyonlarının yapıldığını ve Türk milletinin bu girişimi de sonuçsuz bırakacağına olan inancını dile getirdi.

Türkiye Hedeflerine Ulaşacak

Kösemusul, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, devlet ve milletin el ele vererek Türkiye’yi tüm olumsuz girişimlere rağmen hedeflerine ulaştıracağını belirterek, “15 Temmuz aziz vatanımız ve milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Ülkemizin hedeflerine ve aydınlık geleceğine kast edenlerin başarısız olacaklarını o süreçte yaşanan tüm gelişmeler bizlere göstermiştir ve göstermektedir. Ülkemizin önünde duran tüm meseleler mercek altında, bundan memnunuz. Terörle kararlı ve sert mücadele devam ediyor. Yeni anayasa ve yönetim sistemi için sıkı bir çalışma var.” diye konuştu.

15 Temmuz Nöbeti Sürüyor

Güven ortamı ve siyasi istikrarın önemine vurgu yapan Kösemusul, devletin ekonomik reform ve uygulamalarını sürdüreceğine olan inancını paylaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamette, milli değerlere sahip çıkarak üretmenin önemini belirterek, “15 Temmuz nöbetimiz bitmedi ve devam ediyor. Türk iş dünyası kararlı ve cesaretlidir. Yurtiçinde ve yurtdışında bu olumsuz sürecin hemen bitmesi ve etkisinin en aza indirilmesi için sorumluluğunu yerine getirecektir. Güvenin ve istikrarın daha da kuvvetlenmesi için Türk Liramıza, milli değerlerimize daha çok sahip çıkacağız.” dedi.

Üretmeye ve Direnmeye Devam Edelim

Sakarya iş dünyasına da seslenen Kösemusul, “Çok zor günlerden geçtik, badireler atlattık, çetin mücadeleler verdik. Milli mücadelemiz devam etsin. Üretmeye ve direnmeye, alternatif pazarlar bulmaya, katma değerli üretime, daha çok ihracata devam edelim. Sn. Cumhurbaşkanımız önderliğinde, bir ve beraber bu süreci de inşallah ülkemizin yararına tamamlayacak, başarılı olacak ve hedeflerimize ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]