Satranç İl Birinciliği sona erdi

Okul Sporları Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç İl Birinciliği Lütfü Yaman Spor Salonu'nda yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Küçükler Kategorisi (Ortaokul Kademesi) 2005 – 2006, Yıldızlar Kategorisi (Ortaokul Kademesi), 2002-2003-2004 doğumlular , Gençler Kategorisi (Lise Kademesi) 1999-2000-2001-2002 doğumlu sporcuların mücadele ettiği Satranç İl Birinciliği nefesleri kesti.

Lütfü Yaman Spor Salonu'nda 2 gün süren müsabakalarda Küçüklerde Adapazarı Özel Enka Orta Okulu şampiyon, Özel Şahin O.O. 2., Özel Beş Sekiz O.O. 3 . ve Özel Erenler Güneş Ortaokulu 4. Oldu.

Küçük Kızlarda Hendek Yeşilyurt Ortaokulu şampiyon, Özel Doğa Ortaokulu 2., Adapazarı Özel Enka Ortaokulu ise 3. Oldu.Yıldızlar Kategorisinde Özel Şahin Ortaokulu şampiyon, SAÜ vakfı Ortaokulu 2., Özel Erenler Güneş O.O. 3 ve Akyazı İ.H.O.O. 4. Oldu. Yıldız Kızlarda Adapazarı Özel Enka O.O. şampiyon oldu.

Gençlerde Ali Dilmen Anadolu Lisesi şampiyon, Sakarya Anadolu Lisesi 2., Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi 3., Geyve MTAL . 4. Oldu. Genç kızlarda ise Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Lütfü Yaman Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda Barış Kaan Dölek, Tekin Özcan, Havva Genç, Şeyma Bayrak, Ahmet Akıncı, Furkan Özcan, Okan Bak, Murat Turunç, Yüksel Kabadayı, Samet Özgür ve Gürkan Yaman hakem olarak görev yaptı.

Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporculara madalya takımlara ise kupaları Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova , Satranç İl Temsilcisi Ali Ammar Camcı, müsabaka hakemleri ve antrenörler takdim ettiler.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]