SASKİ'den örnek projeler

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geniş bir katılımla gerçekleştirilen Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde, SASKİ Daire Başkanları Sakarya’da gerçekleştirilen örnek uygulamaları anlattı.

SASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Yılmaz Çiğdem, Halka Yönelik Hizmetler ve Abone Teknolojileri; Planlama ve Yatırım Daire Başkanı Fatih Pistil ise Kazısız Teknolojiler ve Kentsel Altyapı Uygulamaları konularında Sakarya’daki uygulamaları anlattı.

Akıllı Belediyecilik Zirvesi

Marmara Belediyeler Birliği tarafından belediyecilikte yeni teknolojilerin kullanımlarının desteklenmesi ve örnek uygulamaların paylaşılması amacıyla, İstanbul Cevahir Kongre Merkezi\'nde, Akıllı Belediyecilik Zirvesi düzenlendi. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen zirveye, 8 Bakanlık, 14 Genel Müdürlüğün desteği ve 16 Büyükşehir Belediyesi, 14 yeni kurulacak Büyükşehir Belediyesi, 2074 adet il, ilçe, belde belediyesi, 21 adet elektrik dağıtım, 55 adet doğal gaz dağıtım şirketi, 114 adet özel firma, 10 üniversite ve 14 yabancı ülke belediyesi katıldı.

Örnek projeler

Halka Yönelik Hizmetler ve Abone Teknolojileri konusunda SASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Yılmaz Çiğdem, e-ödeme, arıza kayıt, borç sorgulama, abone açma-kapama, online proje başvuru ve onay hizmetlerinin yanı sıra sahada son teknoloji sayaç kullanımı, online okuma, açma-kapama-değişim sistemleri, e-fatura bildirimi, alternatif ödeme yöntemleri gibi hizmetler ve gelecek projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. SASKİ Planlama ve Yatırım Daire Başkanı Fatih Pistil ise, Kazısız Teknolojiler ve Kentsel Altyapı Uygulamaları konusunda Sakarya’daki örnek uygulamaları anlattı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]