SASKİ'den 9 ilçenin 35 mahallesine içmesuyu deposu

Akyazı, Geyve, Sapanca, Pamukova, Taraklı, Karasu, Kocaali, Arifiye ve Erenler’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş; “9 ilçemizin 35 mahallesi ile ilgili muhtarlarımızla istişarelerimizi tamamladık. Yaklaşık 40 yeni içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı, Geyve, Sapanca, Pamukova, Taraklı, Karasu, Kocaali, Arifiye ve Erenler ilçelerine bağlı muhtarlarla bir araya geldi. SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Cemal Babalıoğlu ile Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Mustafa Fırat’ın da hazır bulunduğu toplantıda muhtarların içmesuyu depoları ile ilgili talepleri görüşüldü.

Kalıcı çözümler

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hemşerilerimizin çeşmelerine sağlıklı içmesuyunu ulaştırmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda şehir genelinde yeni hatlar ve arıtma tesisleri inşa ediyor, ilçe ve mahallelerimiz için alternatif kaynaklar oluşturuyoruz. Yeni yasayla hizmet sınırlarımıza giren mahallelerimiz için de gerek kanalizasyon gerekse içmesuyu noktasında kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Çalışmalar başlıyor

Rüstem Keleş, “Muhtarlarımızla işbirliği içerisinde önemli bir çalışmayı daha hayata geçiriyoruz. 35 Mahalle ile ilgili gerekli istişareleri yaptık. Öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda 9 ilçemizin 35 mahallesine yaklaşık 40 yeni içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Çalışmalarımızı hemen başlatıyoruz. Akyazı, Geyve, Sapanca, Pamukova, Taraklı, Karasu, Kocaali, Arifiye ve Erenler ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]