Sapancalı Emre, feci kazada can verdi

Tuzla'da seyir halindeki kamyon karşı yönden gelen panelvan ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Sapancalı Emre Mercan öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tuzla Katip Çelebi Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Pendik istikametine seyir halindeki, kibrit taşıyan Mehmet B. yönetimindeki 34 TJ ... plakalı panelvan sollama yapmak için şeridinden çıktı. Bu sırada karşı yönden gelen Mustafa T.. yönetimindeki 81 EV ... plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta da büyük hasar oluştu. Kaza sonucunda, iki aracın sürücüsü yaralanırken, panelvanda bulunan Emre Mercan hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. İtfaiye erleri yaralı iki sürücüyü araçların içerisinden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücüler ambulansla hastaneye götürüldü. İtfaiye erleri yerlere saçılan kibritlerin üzerine tedbir amaçlı su sıktı. Olay sırasında kamyonun hasar gören deposundan mazot sızdı.

Görgü tanığı kazayı anlattı

Kazayı gören bir vatandaş, "Panelvan sollamaya çıktı, kamyonun önüne çıktı. Kamyon duramadı. Fren izleri de var zaten. Çarpıştılar. Şoför yaralı kurtuldu ancak sağ tarafta genç bir çocuk vardı o vefat etti. Kamyon şoförü ise hafif sıyrıklarla çıktı, onda da bir şey yok" dedi. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]