Sapanca'da Tasavvuf Müziği esintisi

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Ramazan Etkinlikleri kapsamında Gülizar Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından Tasavvuf Müziği Konseri gerçekleştirildi.

Sapanca Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen etkinliğe Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri katılırken vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gülizar Tasavvuf Müziği Topluluğu Tasavvuf Müziği Konseri ilgiyle izleyen davetliler konserin sonunda grubu ayakta alkışladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Doç.Dr Aydın Yılmazer,” Mübarek Ramazan Ayı’na özel olarak hazırlamış olduğumuz Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri dolu dolu devam ediyor. Son olarak Gülizar Tasavvuf Müziği Topluluğu vatandaşlarımızla buluşturduk. Bizlere çok güzel bir gece yaşattılar. Başta Nejat Tezcan hocamız olmak üzere tüm koromuza teşekkür ediyorum. Her birinin emeğine yüreğine sağlık“ dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]