Sapanca'da ödül sevinci

AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” üst başlığıyla Ankara’da gerçekleştirildi.
 
Sempozyumda, belediyeler arası proje yarışmasına “Uzunkum yürüyüş ve bisiklet yolu rekreasyon projesi”  ile katılan Sapanca Belediyesi, 286 proje arasından ilk 20’de yer alarak ödül almaya hak kazandı. Sapanca Belediyesi’ne ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar verdi. Başbakan Erdoğan, tören sonrasında sergilenen projeleri tek tek inceledi.

Sapanca Belediyesi hazırladığı rekreasyon projesi ile AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu “Yaşanabilir ve Estetik Şehirler” sempozyumunda ödül almaya hak kazandı. Ankara’da gerçekleştirilen sempozyumda 286 proje sergilendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, sempozyumun belediyelerin neler yaptığının çok net göstergesi olduğunu dile getirdi. Bakan Bayraktar, “Bu hizmet, bu ilham, Başbakanımızın 1994 ile 1999 yılları arasında İstanbul\'da yaptığı dünya çapındaki liderlik ve belediye başkanlığının getirdiği ivmedir, oluşumdur, berekettir. O gün İstanbul\'da su yokken, sular şırıl şırıl aktı. İstanbul\'da çöp dağları varken, İstanbul pırıl pırıl tertemiz oldu. İstanbul\'da ulaşımda, çevrecilikte, yeşillendirmede büyük mesafeler alındı. O günler bizleri iktidara taşıdı. Şimdi tüm Türkiye’mizde daha yaşanabilir şehirler için hep birlikte çalışıyoruz”  diye konuştu.

"Tabiat Şöleni Sapanca"

Konuşmaların ardından, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlediği \'\'Yaşanabilir Şehirler ve Estetik\'\' konulu proje yarışmasında 286 proje arasından dereceye giren belediyelerin başkanlarına ödülleri verildi. Yarışmaya “Uzunkum yürüyüş ve bisiklet yolu rekreasyon projesi”  ile katılan Sapanca Belediyesi, 286 proje arasından ilk 20’de yer alarak ödül almaya hak kazandı. Sapanca Belediyesi’ne ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar verdi. Başbakan Erdoğan, tören sonrasında sergilenen projeleri tek tek inceledi. Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, gerçekleştirdikleri projenin ödül almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhteşem bir coğrafyaya sahip tabiat şöleni Sapanca’mızı çok daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazırladığımız bu projenin ödül almasından büyük mutluluk duyduk. Katkı sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]