Sapanca'da muhtarlık binaları yenileniyor

İlçe genelindeki tüm muhtarlıkların fiziki mekan olarak daha donanımlı ve yeterli bir ortamda halka hizmet etmelerini sağlamak amacıyla, her mahalle muhtarlığına gereklilik taşıyan konuda katkıda bulunan sapanca belediyesi, Fevziye Mahalle Muhtarlığı’ nın pejmürde görünümündeki binasını da yeniliyor.

Muhtarlık Binası dış cephesinde iyileştirmelerde bulunarak ve boya işlerini bitirerek, iç mekanlardaki düzenleme işlerine girecek olan Sapanca Belediyesi ekipleri, son olarak bina bahçesinde, beğeni kazanacak olan peyzaj düzenlemesiyle muhtarlık binasındaki çalışmalarını tamamlayacak.

Fevziye Muhtarlık Binası konusundaki çalışmaların her mahalle muhtarlık binasındaki gereklilikleri göre değerlendirilerek devam ettirileceğini açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, muhtarların da sürdüre geldikleri görevlerinde halka hizmet ilkesinin ön planda olduğunu ve böylesi bir görevi sürdüren muhtarların daha donanımlı ve düzenli bir mekanda çalışmaya hakları olduğunu sözlerine ekleyerek, her mahalledeki muhtarlık binasına belediyenin elinin muhakkak değeceğini ifade etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]