Sapanca yaza hazırlanıyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güldibi Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları devam eden sokak ve caddelere sıcak asfalt döküyor.

Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında Güldibi Mahallesi Esenler Caddesi, Gül Caddesi, Aslan Sokak ‘da sıcak asfalt dökmek amacıyla alt yapı çalışmalarına başlandı. Sırasıyla yol genişletme, alt yapı ve yaya yolu çalışmaları bittikten sonra sıcak asfalt dökümü gerçekleştirilecek. Yeni bir imaj kazanan mahallenin bu çalışmalardan sonra tüm cadde ve sokakları yenilenirken, aynı zamanda modern kentleşme sürecinin gerektirdiği çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Güldibi Mahallesinin var olan sorunlarının tek tek çözüldüğünü belirten Güldibi Mahalle Muhtarı Hüseyin Serdar, “Mahallemizde yeni sokaklar açıldı, tüm cadde ve sokaklar yenilendi, yeni kavşaklar ve köprüler yapıldı. Çalışmaların yapılmasında mahallem adına emeği geçen tüm belediye personeli ve özellikle Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Tüm mahallelere program dâhilinde çalışmaların devam ettiğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer,“ İlçemizin birçok farklı noktasında çalışıyoruz. Her yerde ekiplerimiz geceli-gündüzlü çalışarak hizmet üretiyor. Fen işleri Müdürlüğümüz durmadan çalışmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güldibi Mahallesinde bulunan tüm cadde ve sokaklarımız standartlara uygun hale gelecek” dedi.

UzunkumPark Yaza Hazır

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Sapanca Belediyesi UzunkumPark bakımları yapılarak yaz sezonuna hazırlandı.

Sapanca Gölbaşı Mevkiinde bulanan, yaz aylarında vatandaşların uğrak yerlerinden biri olan Uzunkumpark, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tüm bakımları yapıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince deforme olmuş çimleri yenilendi, kamelyalar ve çitler boyanarak halkın hizmetine sunuldu.

Baharın gelmesiyle çalışmaların hızlandığını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Şirin ” Belediye Başkanımız Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in talimatıyla vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı parkın tüm bakımlarını yaptık. Bahar aylarının gelmesiyle çalışmalarımıza hız vererek vatandaşlarımız çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığı ile ilçedeki park, bahçe gibi açık alanlardan faydalansın diye ilçedeki tüm park ve bahçelerin bakımını yapıyoruz.” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]