Şampiyonluk Kupasını Başkan Öztürk verdi

Erenler Belediyesi ile Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Bahar Kupası Futbol Turnuvasında Şampiyon olan Yeşiltepe Ortaokulu kupasını Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ten aldı.

Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde dört grupta 14 takımın oynadığı Bahar Kupası müsabakalarında Şampiyonluk kupasını Yeşiltepe Ortaokulu kaldırdı. Takımlar ödüllerini, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ve öğretmenlerinin ellerinden aldı. Turnuvada Yücel Ballık Ortaokulu ikinci, Ali Dilmen Ortaokulu Üçüncü, Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulu ise dördüncü oldu.

“Amacımız Yavrularımızı Spora Alıştırmak”

Şampiyonluk Kupasını Yeşiltepe Orta Okulu Kaptanına veren Başkan Öztürk; “Burada her şeyden önce amacımız yavrularımızı spora alıştırmak ve sevdirmek. Bu vesile ile başta Şampiyon olan Yeşiltepe ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini onların nezdinde diğer takımlarımızı tebrik ediyorum. Sizlerin bu şekilde spor yapıyor olmanız bizleri son derece sevindiriyor, gurur veriyor. Sizleri bu faaliyetlere teşvik eden ailelerinize hocalarınıza ve idarecilerinize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]