"Şampiyon Öğretmenin Hikayesi"

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesi tarafından, "Şampiyon Öğretmenin Hikayesi, Triatlon ve Sağlık" konulu konferans düzenlendi.

Ofis Sanat Merkezi'nde İpek Onaran'ın konuşmacı olarak katıldığı "Şampiyon Öğretmenin Hikayesi, Triatlon ve Sağlık" konulu konferansta triatlon sporu hakkında bilgi verdi.

Katılımcılara hayatta ne yaparsanız yapın, severek yapın diyen Onaran, triatlonun başarı ve azimle çalışarak elde edildiğini belirtti.

Triatlonu, çakıl taşlarını sabırla bir araya getirerek yıllara yayılan, yıkılmayan bir piramit yapmaya benzeten ve katılımcılara sporla uğraşması tavsiyesinde bulunan Onaran, "Ara sıra spor yapmayı kastetmiyorum. Yaptığınız sporda derece alabilecek kadar o sporla ilgilenin. Bunun yanında kültürle sanatla da ilgilenin. Bol bol aktiviteler ve sporsal faaliyetler yapın çünkü ileride bunları yapmak isteseniz de çok zamanınız olmayabilir. Bu yaşlarda yaptıklarınız hem kalıcı olur hem de sağlığınıza faydası olur." dedi.

Onaran, bisiklet, yüzme, koşma ve genel olarak sporun insan sağlığına, yaşamına etkisi üzerine bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

Etkinlik sonunda Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesi yönetimi, günün anısına Onaran'a plaket ve çiçek verdi.
5 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]