Şal Sokak'ı kullanacaklar dikkat

Büyükşehir Belediyesi'nin Şal Sokak'ta sürdürdüğü çalışmaların ikinci etabı kapsamında sokağın Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediye Binası arasında kalan bölümü trafiğe kapatıldı. Söz konusu bölüm 22 Nisan Cuma gününe kadar kapalı kalacak.

Şal Sokak'ta Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan kısmında çalışmalar tamamlanmıştı. Bu bölgede kaldırım yenilemeleri yapılmış; yağmursuyu çalışmaları sonlanmış ve asfalt serim işlemleri nihayete erdirilmişti.

Projenin 2. etabı olan Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediye Binası arasında kalan kısmında da çalışmaların başladığını aktaran Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “2. etap kapsamında Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediye Binası arasındaki arter 15 Nisan Cuma günü itibari ile trafiğe kapanmış bulunuyor. Burada SASKİ ekiplerimiz yağmursuyu çalışmalarına başladı. Kısa süre içerisinde bu işlem tamamlanacak. Yaya yolları ile ilgili olarak son rötuşlar yapılıyor. Bu işlemin tamamlandığını söyleyebiliriz. SASKİ’nin çalışmalarının ardından derhal asfalt serimi gerçekleştirilecek ve güzergah 22 Nisan Cuma günü araç trafiğine açılacak” diye konuştu.

Alternatif güzergahlar


Pistil, “1. etabın bitiş noktası olan Şerefiye Camii önü aynı zamanda 2. etabın da başlangıç noktası. Burada Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerimiz gerekli işaret ve işaretçileri yerleştirdiler. Güzergah bilgilendirmeleri tamamlandı. Şal Sokak’ı kullanan araçlar Şerefiye Camii bölgesinden yönlendiriliyorlar. Çalışmalar tamamlanıncaya kadar bölgede ulaşım alternatif güzergahlar kullanılarak sağlanacak. Şimdiden göstermiş oldukları duyarlılık için vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çalışmanın şehrimize bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]