SAKVA yoksullar için yardım kampanyası başlattı

Sakarya Kültür ve Sosyal yardım Vakfı (SAKVA); “Yoksula uzanan şefkat eli" sloganıyla bu yılda “Bağış yoluyla kurban kesimi organizasyonu” kampanyasını başlattı. SAKVA; kestiği kurbanları, bayramda tüm yoksullara ulaştıracak.

Bağış bedeli 600 TL

Vekâlet yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşlara çağrıda bulunan Sakarya Kültür ve Sosyal yardım Vakfı (SAKVA); Genel Müdür Mehmet Ersöz ve Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Şen, 4-7 Ekim 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı’nda; bayram sevincini yoksulların sofralarında da yaşamak isteyen vatandaşların; kurban bağış bedelinin kişi başı 600 TL karşılığında vakıf aracılığıyla kestirebileceklerini söyledi.

Etler yoksul ailelere hemen ulaştırılacak

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda bağış yoluyla kurban kestirmek isteyen vatandaşların Vakfın Adapazarı Belediyesi yanı Orhan Camii karşısındaki hizmet binasına gelerek veya (0264) 2712393 ve 2811400 nolu telefonu arayarak bilgi alabileceklerini dile getiren Genel Müdür Ersöz veya derneğin Vakıflar Bankası’ndaki TR62 0001 5001 5800 7284 9688 74 Iban Nolu hesaba kişi başı 600 TL yatırabileceklerini söyledi. Bu yıl Kurbanların Çakıroğlu çiftliğinde hijyenik bir ortamda dualar ve tekbirlerle kesileceğini hatırlatan Genel Müdür Mehmet Ersöz ve Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Şen, vekalet veren vatandaşların, kurbanlarını yerinde kesilirken görebileceğini de söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]