Sakaryasporlu taraftarlar suç duyurusunda bulundu

Sakaryasporlu taraftarlar, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel ve Eskişehirspor tribün liderlerinden Murat Diri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu Pamukova'da Sakaryaspor ile Eskişehirsporlu taraftarlar arasında çıkan kavganın yankıları gün geçtikçe büyüyor. Olaylar sonrası Eskişehirspor tribün liderleri sosyal medya üzerinden sürekli tehdit içeren açıklama yaparken, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel de katıldığı televizyon programında Vali Hüseyin Avni Coş ve taraftarlarımıza hakaretler yağdırmıştı.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine harekete geçen Sakaryasporlu taraftarlar bugün adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Yapılan suç duyurusunun ardından açıklamalarda bulunan Sakaryaspor tribün liderlerinden Murat Ercan, "Pamukova'da yaşananlar için üzüntülüyüz. Bizler olayların bu noktaya gelmesini istemezdik. Ama olay farklı yansıtılıyor. Eskişehirsporlu taraftarlar, orada milletin bahçesine, tarlasına, manavına saldırmıştır. Bizlerde bu duruma müdahale etmek için saldırdık. Pamukovalı halkın bu konuda açıklamaları zaten bizim dediklerimizi doğruluyor. Biz olay sonrası Eskişehirsporlu taraftarla durumu bildirdik. Ama hergün kendilerinden hiç olmadık açıklamalar duyuyoruz. Bize FETÖ'cü diyorlar. Biz darbe zamanı şehrini en çok savunan illerden biriyiz. Bizim ne kadar milliyetçi olduğumuzu bilmeyen yok. Onun dışında Diyarbakırlı taraftarla aramız iyi diye bizi PKK'lı ilan ediyorlar. Biz Diyarbakırspor taraftarlarını burada ağırladık. Onların anlatılanlarla hiçbir ilgisi yok. Biz de onlara misafir olduk. Bizi çok iyi bir şekilde ağırladılar. Biz bugün burada Murat Diri ve darbe girişiminin kahramanlarından olan valimize hakaret eden Milletvekili Cemal Yüksel hakkında suç duyurusunda bulunduk. Biz hakkımızı adalet önünde arayacağız" dedi.

İşte Murat Ercan'ın açıklamaları:
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]