Sakaryasporlu taraftarlar festivalde buluştu

Geçtiğimiz sezon Numaralı-B tribününde bir araya gelen ve farklı eylemleriyle adından söz ettiren taraftarlar Poyrazlar Gölü’nde bir araya geldi.

Mayıs Festivali adı verilerek geleneksel hale getirilmesi amaçlanan ve tüm taraftarların aileleri ile katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

8 Mayıs 2011 tarihinde kazanılan 5-1’lik Kocaelispor maçı anısına yaptırılan atkılar ve pankartlar ile süslenen etkinlik alanında gerçekleşen festival coşku doluydu.

Yetişkinler ve çocuklar arası kategorilerinde yapılan çuval ve halat çekme yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli ödüllerin dağıtıldığı festival Poyrazlar Mesire alanında piknik yapanlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Yaklaşık 100 ailenin çocukları ile birlikte katıldığı festivalin, önümüzdeki senelerde daha büyük boyutlu ve daha zengin bir içerikle yeniden planlanacağını belirten taraftarlar, “Sakaryasporlu bir nesil” yetiştirmek ve şehirde “Sadece Sakaryasporluluk” olgusunu yerleştirmek amacıyla önümüzdeki dönemde daha farklı organizasyonlara da imza atacaklarını ifade ettiler.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]